Kalenteritapahtuman luominen

Kun luot uuden tapahtuman, voit valita minkä tilien kalentereihin tapahtuma lisätään.
  1. Napauta aloitusnäytössä Kalenteri-ruutua.
  2. Napauta päivä- tai ohjelmanäkymässä .
  3. Jos sinulla on useampi kuin yksi kalenteri, napauta valintaruutua Kalenteri ja valitse sitten tili, johon tapahtuma lisätään.
  4. Syötä tapahtuman tiedot.
  5. Voit asettaa tapahtuman muistutuksen, toiston ja muita asetuksia ruudun alareunasta kohdasta lisätiedot.
  6. Tallenna napauttamalla .

Tapaamisen luominen nopeasti tietylle ajalle

Jos et tarvitse tapaamiseesi paljon tietoja, voit luoda tapaamisen nopeasti valitsemalla sille ajan ja kirjoittamalla aiheen suoraan kalenteriin.
  1. Avaa Kalenteri-sovellus ja mene päivänäkymään.
  2. Napauta aikajaksoa, kirjoita tapaamisen aihe ja napauta .
Voit myöhemmin muokata tapaamista, jos sinun pitää lisätä siihen enemmän tietoja tai jos haluat lisätä sen toisen tilin kalenteriin.

Kutsun lähettäminen

Voit käyttää Kalenteri kokousten ja tapahtumien aikatauluttamiseen ja ihmisten kutsumiseen niihin. Kutsusähköposti lähetetään valituille ihmisille valitsemaltasi tililtä.
Tärkeää: Voit kutsua vain sellaisia yhteystietoja, jotka on tallennettu tai synkronoitu puhelimeesi.
  1. Kalenteri voit luoda uuden tapaamisen.
  2. Napauta Kalenteri-kenttää ja valitse sitten tili, jota käytät kutsujen lähettämiseen.
  3. Lisää tarkemmat tiedot, kuten päivämäärä ja kellonaika, sijainti yms.
  4. Napauta lisätiedot, vieritä alaspäin ruudulla ja napauta lisää henkilö.
  5. Kutsu tarvittavia ja vaihtoehtoisia osallistujia napauttamalla lisää henkilö jokaisen kentän alla.
  6. Kun olet valmis, napauta .