Paikallishaku hakutavan muuttaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Paikallishaku hakutavan muuttaminen

Paikallishaku rajaa haun oletuksena etäisyyden mukaan nykyisestä tai määrittämästäsi sijainnista. Jos etsit ravintoloita tai kauppoja, voit asettaa Paikallishaku etsimään arvioiden tai kategorian mukaan.
  1. Napauta Paikallishaku järjestysvalintaa kategorian nimen alla.
  2. Napauta Lajitteluperuste-kohtaa ja valitse sitten, kuinka haluat Paikallishaku järjestävän hakuasi vastaavat kohteet. Voit esimerkiksi napauttaa arvio-kohtaa järjestääksesi ravintolat tai liikkeet muiden ihmisten suosittelujen mukaan.
  3. Voit myös valita tai poistaa muita valintoja Valitse Suodattimet -valikossa laajentaaksesi, kaventaaksesi tai suodattaaksesi Paikallishaku -hakua.
  4. Paina nähdäksesi uudet hakutulokset.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc