Paikkojen löytäminen sijaintisi läheltä
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Paikkojen löytäminen sijaintisi läheltä

1. Napauta aloitusnäytössä .

Kartat auttaa sitten löytämään sijaintisi ja näyttää läheiset paikat, joihin voit mennä Paikallishaku -ruudulla.

2. Liu'uta vasemmalle tai oikealle ruudun halki tarkastellaksesi näiden kategorioiden useita ehdotettuja paikkoja: syöminen + juominen, näkeminen + tekeminen, shoppailu ja sinulle.
  3. Napauta paikkaa saadaksesi lisätietoja.
  4. Kun tarkastelet luetteloa paikoista (kuten ravintoloita syöminen + juominen -kategoriassa), napauta karttaa ruudun ylälaidassa nähdäksesi paikkojen sijainnin kartalla.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc