Mitä nuppineulat ovat?
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Mitä nuppineulat ovat?

Nuppineulat muistuttavat kätevästi kiinnostavista paikoista, antavat reittiohjeita tai jakavat sijaintitietoja. Ne näkyvät kartalla automaattisesti etsiessäsi kartalta jotakin. Voit lisätä nuppineulan myös manuaalisesti.

Kun napautat kaupan, ravintolan tai muun kiinnostavan paikan nuppineulaa , tietoja-ruutu avautuu ja näyttää lisätietoja, kuten katuosoitteen, reittiohjeet, puhelinnumeron, aukioloajan, web-osoitteen ja asiakaspalautteet. Voit valita mitä haluat tehdä sijaintitiedolla, kuten voit lisätä nuppineulan alkuruudullesi, lisätä sijainnin suosikkeihisi tai jakaa sen.

Nuppineulan lisääminen

Kun katselet karttaa, paina ja pidä sellaista kohtaa, johon haluat lisätä nuppineulan.

Nuppineulojen katseleminen luettelona

Jos kartalla on useampia nuppineuloja haun jälkeen, voit näyttää ne luettelona nähdäksesi hakutulokset yksityiskohtaisesti.
Napauta > hakutulokset katsellessasi karttaa.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc