Puhelimesi käyttö langattomana tukiasemana

Haluatko jakaa Internet-yhteytesi kannettavan tietokoneesi tai jonkin muun laitteen kanssa? Voit käyttää puhelintasi langattomana tukiasemana ja jakaa matkapuhelinverkon datayhteyden Wi-Fi:lla. Muut Wi-Fi-ominaisuudella varustetut laitteet voivat käyttää Internetiä jaetun yhteyden kautta.
Tärkeää:
  • Tämän ominaisuuden on oltava käytössä nykyisessä liittymässäsi jakaaksesi matkapuhelimesi datayhteyden. Tätä kutsutaan yhteyden jakamiseksi ja se saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.
  • Kun sinä ja muut ihmiset käyttävät jaettua yhteyttä toisella laitteella, datasiirto veloitetaan sinun laskullasi.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > internet-jako.
  3. Napauta Jakaminen käytössä/ei käytössä -kytkintä kytkeäksesi Internet-jakamisen päälle.
  4. Napauta määritä asetukset ja muuta seuraavia asetuksia:
    Lähetysnimi Anna langattomalle tukiasemallesi nimi. Tämä on se nimi, jonka toiset ihmiset näkevät ja jota he käyttävät käyttäessään jaettua yhteyttä Wi-Fi:lla.
    Salasana Syötä salasana turvataksesi langattoman alueesi.
  5. Tallenna asetuksesi napauttamalla .
Kun napautat ruudun yläreunaa nähdäksesi tilapalkin, näet Internet-jakamisen kuvakkeen silloin, kun jaat datayhteytesi.