Datayhteys
ASETUKSET JA PALVELUT

Datayhteys

Kun käynnistät puhelimen ensimmäistä kertaa, se hakee automaattisesti asetukset matkapuhelinoperaattorisi datayhteyden käyttöä varten (jos SIM-kortti on paikallaan).

Datayhteyden käynnistäminen tai sammuttaminen

Tiedonsiirtoyhteyden ottaminen pois päältä saattaa osaltaan auttaa akun ja datamaksujen säästämisessä. Jos et ole kuitenkaan laittanut tiedonsiirtoyhteyttä päälle etkä ole myöskään yhteydessä Wi-Fi - verkkoon, et saa automaattisesti päivityksiä sähköpostiisi, sosiaalisen verkon tileihin etkä muihin synkronoituihin tietoihin.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > matkapuhelinverkot.
  3. Napauta Datayhteys Käytössä/Ei käytössä -kytkintä.

Liitäntäasetus käyttö

Liitäntäasetus-sovelluksella datayhteyden asetusten tekeminen on helppoa ja nopeaa.

Kun vaihdat SIM-kortin toiseen ja käynnistä puhelimesi, Liitäntäasetus avautuu ja määrittää puhelimesi datayhteysasetukset automaattisesti uuden SIM-kortin mukaisiksi.

Jos matkapuhelinoperaattorisi käyttää erilaisia yhteysasetusprofiileja eri datapalveluilleen (esimerkiksi eri asetuksia Internetille ja WAP:lle), tällä sovelluksella voit siirtyä nopeasti eri profiilien välillä.

Toiseen datayhteyteen vaihto

Valitse matkapuhelinoperaattori manuaalisesti Liitäntäasetus -valikossa, jos sovellus ei määrittänyt puhelimesi dateyhteyttä automaattisesti, tai jos sinun on vaihdettava toiseen matkapuhelinoperaattoriin käyttääksesi tiettyä datapalvelua.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Liitäntäasetus.
  3. Napauta > manuaalinen valinta.
  4. Valitse maa ja sitten käytettävä matkapuhelinoperaattori.
  5. Hyväksy muutokset painamalla .

Uuden tukiaseman lisääminen

Tukiaseman nimi on osoite, jota puhelimesi käyttää ottaakseen yhteyden dataverkkoon. Oletuksena tukiaseman nimi asetetaan automaattisesti kun puhelimesi asetukset on ensin tehty. Jos matkapuhelimen datayhteys ei toimi tai et voi lähettää multimediaviestejä (MMS), yritä syöttää uusi APN sijaintisi ja matkapuhelinoperaattorisi mukaan.
Tärkeää: Ennen lisäämistä pidä matkapuhelinoperaattorisi tukiaseman nimi ja asetukset (sis. käyttäjänimen ja salasanan jos sellaisia kysytään) valmiina.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > matkapuhelinverkot.
  3. Napauta lisää internet apn tai lisää mms apn.
  4. Syötä tukiaseman nimi ja muut pyydetyt asetukset.
  5. Tallenna napauttamalla .

Dataverkkovierailun käyttöönotto

Yhdistä matkapuhelinoperaattorisi kumppanin verkkoihin ja käytä datapalveluja, vaikka olisit matkapuhelinoperaattorisi verkon ulkopuolella.

Varoitus: Datapalvelujen käyttäminen verkkovierailun aikana tulee kalliiksi. Tarkista matkapuhelinoperaattoriltasi verkkovierailuhinnat, ennen kuin otat dataverkkovierailun käyttöön.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > matkapuhelinverkot.
  3. Napauta Dataverkkovierailun valinnat -kohtaa ja napauta verkkovieraile.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc