Tiedostojen varmuuskopiointi
ASETUKSET JA PALVELUT

Tiedostojen varmuuskopiointi

Kun kirjaudut sisään Microsoft-tililläsi, pystyt tallentamaan asioita verkkotallennuspalveluun, kuten SkyDrive-palveluun.

Kun asetat varmuuskopioinnin puhelimeesi, voit:

• Automaattisesti siirtää valokuviasi ja videoitasi SkyDrive-palveluun, jolloin voit katsoa niitä missä tahansa paikassa, jossa on verkkoyhteys.
  • Synkronoida SMS- ja MMS-viestit Hotmail-tilille, jolloin sinulla on kaiken varalta varmuuskopiot.
  • Luoda varmuuskopioita puhelimen asetuksista, mukaan lukien luettelo asentamistasi sovelluksista, väriteemasi, Internet Explorer -suosikkisi, tilit jne.

Voit hienosäätää varmuuskopioinnin asetukset kohdassa Asetukset > varmuuskopiointi. Voit esimerkiksi siirtää automaattisesti valokuvasi ja videosi korkealla kuvatarkkuudella tai varmuuskopioida manuaalisesti asetuksia koska tahansa.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc