Asioiden pitäminen synkronoituina

On helppoa hakea valokuvia, videoita, musiikkia, asiakirjoja ja muita tiedostoja tietokoneesta puhelimelle (ja päinvastoin)
Jos sinulla on... Tee näin...
Windows 8 PC Liitä puhelin tietokoneeseen kaapelilla, Windows Phone -sovellus asennetaan automaattisesti.
Windows 7 PC Liitä puhelin tietokoneeseen kaapelilla. Näkyviin tulee linkki, josta voi asentaa Windows Phone -sovelluksen.
Mac Hae Windows Phone -sovellus Mac App Storesta.

Saadaksesi lisätietoja oikean sovelluksen löytämisestä, siirry osoitteeseen WindowsPhone.com.