Valokuvien käsittelyohjelmiston käyttö
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Valokuvien käsittelyohjelmiston käyttö

Tarvitsevatko valokuvasi hieman parannusta? Yhdellä napautuksella parannat huonoissa kuvausolosuhteissa otettuja kuvia. Voit myös käyttää yksilöllisiä tehosteita valokuvissasi.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Photo Enhancer.
  3. Napauta valitse kuva.
  4. Avaa albumi, jossa muokattava valokuva on ja napauta valokuvaa.
  5. Näet kaikki käytettävissä olevat tehosteet ja työkalut pyyhkäisemällä pikkukuvakkeita vasemmalle tai oikealle.
  6. Napauta tehostetta käyttääksesi sitä valokuvassasi.
  7. Tallenna napauttamalla .
Parannettu valokuva tallennetaan toiseen albumiin nimeltä Tallennetut kuvat.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc