Tietoja Kuvat-hubista
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Tietoja Kuvat-hubista

Kuvat-hubissa voit tarkastella kameralla kuvattuja valokuvia ja videoita, selata online-albumeita tai pysyä ajan tasalla ystäviesi viimeisimmistä ruutukaappauksista.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Kuvat.
  3. Liu'uta vasemmalle tai oikealle ruudun poikki ja näet seuraavaa:
    kuvakokoelma Voit katsella kuviasi ja videoitasi albumin ja päiväyksen mukaan, tai katsoa mitä kameran kuvissa on. Voit myös katsoa ystävien verkkoalbumeita tai omaasi.
    suosikit Näet maksimissaan 8 kuvaa, jotka olet merkinnyt suosikeiksesi tai napauta näytä kaikki nähdäksesi loput. Voit myös merkitä suosikkisi aloitusruutuun yhden napautuksen päähän käytöstä.
    uusimmat Täällä näet kavereidesi viimeisimmät sosiaalisiin verkostoihin lähettämät kuvat. Napauta yhtä juttua kommentoidaksesi tai tagataksesi kaverin.
    sovellukset. Täältä löydät Photo Enhancer -sovelluksen ja muita sovelluksia, joilla voit muokata valokuviasi.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc