TIEDONSIIRTO
Sähköpostiviestien hallinta
TIEDONSIIRTO

Sähköpostiviestien hallinta

Useiden sähköpostien poistaminen tai merkitseminen

1. Napauta .
  2. Valitaksesi nopeasti kaikki keskustelun sähköpostiviestit, valitse ylin (se, joka näyttää viestin aiheen ja lukumäärän).

Valitaksesi yksittäisiä sähköpostiviestejä, napauta niiden valintaruutuja.

3. Valitse, mitä haluat tehdä valituille viesteille.
    • Napauta poistaaksesi.
    • Napauta siirtääksesi niitä toiseen sähköpostikansioon.
    • Napauta ja valitse merkitsetkö viestit luetuiksi vai lukemattomiksi.
Vihje: Voit myös vain napauttaa sähköpostin vasemmalla puolella valitseksi ensin sähköpostin. Valintaruudut tulevat näkyviin ja voit valita useampia sähköpostiviestejä.

Yhden sähköpostin poistaminen tai merkitseminen

1. Paina ja pidä pohjassa keskustelua tai yksittäistä viestiä.
  2. Asetusvalikossa voit valita mitä haluat tehdä koko keskustelulle tai yksittäiselle viestille.

Muihin sähköpostikansioihin vaihtaminen

1. Napauta > kansiot.
  2. Napauta näytä kaikki kansiot nähdäksesi kaikki saatavilla olevat sähköpostikansiot.
  3. Napauta sitä sähköpostikansiota, jonka viestit haluat näyttää.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc