TIEDONSIIRTO
POP3-/IMAP-sähköpostitilin lisääminen
TIEDONSIIRTO

POP3-/IMAP-sähköpostitilin lisääminen

1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > sähköposti+tilit.
  3. Napauta lisää tili.
  4. Valitse haluamasi sähköpostitilin tyyppi.

Jos et näe sitä tililuettelossa, napauta muu sähköpostitili.

5. Syötä sähköpostiosoitteessi ja salasanasi, ja napauta sitten kirjaudu sisään.
Sen jälkeen puhelimesi etsii tilisi asetuksia, täydentää asetukset, ja synkronoi tiedot tililtäsi.

Jos olet tehnyt asetukset Google Tilillesi, puhelimesi synkronoi ja lataa Gmail :n sekä Google yhteystietosi ja kalenterisi tililtäsi.

Jos olet luonut muita POP3 tai IMAP-tilejä, puhelimesi synkronoi sähköpostin näiltä tileiltä.

Huomautus: Jos puhelimesi ei löydä tilisi asetuksia, mene lisäasetuksiin syötääksesi tulevan ja lähtevän palvelimen sekä muut asetukset manuaalisesti. Tarvitset nämä tiedot sähköpostipalvelusi toimittajalta.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc