Viestin lähettäminen ja keskustelu yhdessä paikassa

Viestit -sovelluksella voit sekä lähettää tekstiviestejä että keskustella yhdessä paikassa.

Olivat ystäväsi ja perheesi matkapuhelimen tai tietokoneen äärellä, voit lähettää heille tekstiviestejä tai Microsoft Messengerin pikaviestejä.

Voit myös aloittaa Facebook-keskustelun.

Tärkeää:
  • Keskustellaksesi Messengerissä sinun tarvitsee luoda ensin Microsoft tili.
  • Keskustellaksesi Facebook - sovelluksessa, sinun tarvitsee luoda ensin Facebook tili. Varmista myös, että kytket Facebook keskustelun päälle Viestit -sovelluksen asetuksissa.
  1. Napauta aloitusnäytössä .
  2. Jos haluat lähetää pikaviestin Microsoft Messenger-sovelluksessa, aseta ensin keskustelutilasi, ellet ole jo tehnyt niin.
  3. Napauta .
  4. Napauta , valitse yhteystieto ja napauta sitten yhteystiedon puhelinnumeroa tai Messenger ID:tä määrittääksesi, kuinka haluat lähettää viestin.

Voit myös lähettää viestin Facebook-yhteystiedolle.

Toista lisätäksesi lisää vastaanottajia, ja niiden nimet lisätään automaattisesti Vastaanottaja -laatikkoon.

5. Napauta laatikkoa jossa lukee kirjoita viesti, ja kirjoita sitten tekstisi.
  6. Napauta lähettääksesi sen.
Vastaanottajia lisätessä voit myös:
  • Napauta , ja valitse sitten yhteystietoryhmä. Ryhmän multimediaviesti valinta sovellusasetuksissa on päällä oletuksena, ja voi auttaa pitämään vastuakset yhdessä keskustelussa kun lähetät viestejä useille ihmisille. Kun se on päällä, vastaukset lähetetään multimediaviesteinä tekstiviestien sijaan.
  • Aloita henkilön nimen kirjoittaminen Vastaanottaja -laatikkoon, ja napauta sitten siihen sopivaa yhteystiedon nimeä.
  • Syötä puhelinnumero tai sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään. Lisätäksesi lisää vastaanottajia, napauta enteriä jokaisen jälkeen.

Keskustelutilan määrittäminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
  2. Napauta ja napauta sitten tilaa.

Napauta esimerkiksi käytettävissä kirjautuaksesi sisään niin että perheesi ja ystäväsi näkevät sinut aktiivisena heidän Microsoft Messengerissään.

Vihje: Voit myös määrittää tilasi napauttamalla Alkuruudun Minä-laattaa.

Sen jälkeen kun määrität keskustelutilasi ja kirjaudut sisään, näet kuka on aktiivisena Viestit-sovelluksessa. Napauta yhteystietoa lähettääksesi henkilölle pikaviestin.