Näppäimistön kielen muuttaminen

Voit valita näppäimistölle monia kieliä, asetteluja ja alueasetuksia. Puhelimesi voi tarjota sanaehdotuksia ja korjata kirjoitusvirheitä valitsemasi kielen perusteella.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > näppäimistö.
  3. Napauta lisää näppäimistöjä.
  4. Valitse kielet, joita haluat käyttää ruudun näppäimistöllä. Seuraavan kerran käyttäessäsi näppäimistöä, näet kielipainikkeen .
    Huomautus: Kielipainike näyttää erilaiselta näppäimistön mukaan.
  5. Kun olet valmis, napauta .
  6. Kun käytät ruudun näppäimistöä, napauta kielipainiketta vaihtaaksesi valitsemiesi kielien välillä.
    Vihje: Voit myös pitää painettuna kielipainiketta nähdäksesi kaikki saatavilla olevat näppäimistövalinnat.