Sanojen syöttäminen ennustavalla tekstillä
ASETUKSET JA PALVELUT

Sanojen syöttäminen ennustavalla tekstillä

Ruudun näppäimistön ennustava teksti auttaa sinua kirjoittamaan nopeasti ja tarkasti. Ennustava tekstisyöttö on otettu käyttöön oletuksena, ja sanaehdotuksia näytetään kirjoittessasi.
Syötä sana ennustavassa tilassa näin:
  • Jos näet sanan, jonka haluat korostaa lihavoituksella, napauta vain tilapalkkia sijoittaaksesi sanan tekstiisi.
  • Jos näet sanan, jota haluat näyttää ehdotuksissa ennenkuin olet lopettanut koko sanan kirjoittamisen, napauta sanaa lisätäksesi sen tekstiisi.
  • Liu'uta ehdotuspalkin halki nähdäksesi lisää sanoja.
  • Jos kirjoitit jotain väärin tai valitsit väärän sanan, napauta vain sanaa nähdäksesi ehdotuspalkin ja valitse oikea sana.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc