Puhelun soittaminen

Tärkeää: Useimmissa SIM-korteissa on operaattorin valmiiksi asettama PIN-koodi. Jos sinulta pyydetään PIN-koodia, syötä se ja napauta sitten OK. Jos annat väärän PIN-koodin kolme kertaa, SIM-kortti suljetaan. Älä huolehdi. Ota vain yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi ja pyydä PUK-koodia (PIN Unblocking Key).
  1. Napauta aloitusnäytössä .
  2. Napauta avataksesi näppäimistön.
  3. Syötä haluamasi numero ja napauta sitten soita.

Lopetat puhelun napauttamalla lopeta puhelu.

Vihje: Jos olet valmis lopettamaan puhelun, mutta puhelun valintaruutua ei ole enää näkyvissä, napauta ruudun yläosan tietoja, ja napauta sitten lopeta puhelu.

Hätäpuhelun soittaminen

Joillakin alueilla voit soittaa hätäpuheluja puhelimeltasi, vaikka SIM-korttia ei olisikaan asetettu tai jos SIM-korttisi on estetty.

1. Napauta aloitusnäytössä .
  2. Napauta avataksesi näppäimistön.
  3. Kirjoita oikea hätänumero ja paina sitten soita.
Vihje: Jos olet ottanut salasanan käyttöön mutta unohdit se, voit silti soittaa hätäpuhelu lukitusruudulla ja soittaa sitten hätänumeroon.

Kansainvälisen puhelun soittaminen

1. Napauta aloitusnäytössä .
  2. Napauta avataksesi näppäimistön.
  3. Paina ja pidä pohjassa 0 -näppäintä, kunnes + -merkki tulee näkyviin.

Plus-merkki (+) näyttää, että olet soittamassa kansainvälistä puhelua (sen sijaan, että syöttäisit sen maan maakoodin, jossa olet).

4. Syötä seuraavat näppäimistölle:
    • Maan numero
    • Suuntanumero (ilman 0 alussa)
    • Puhelinnumero
  5. Napauta soita.