Kuvauksen jälkeen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kuvauksen jälkeen

Valokuvan tai videon ottamisen jälkeen voit katsella sitä ja muita ottamiasi kuvia poistumatta Kamera -sovelluksesta. Voit myös valita, mitä haluat tehdä kuvalla tai videolla, kuten lähettää sen SkyDrive-palveluun tai jakaa sen sosiaalisessa verkostossa.
  1. Kun olet etsimessä, napauta . Tai liu’uta sormeasi näyttöruudulla.

Näet viimeksi ottamasi kuvan tai videon.

2. Jos se on kuva, kaksoisnapauta tai nipistä tai venytä, jos haluat lähentää tai loitontaa valokuvaan.

Jos se on video, napauta vain toistokuvaketta katsoaksesi tallennuksen.

3. Napauta nähdäksesi mitä voit tehdä kuvillesi ja videoillesi.
  4. Nipistä ruutua vaihtaaksesi katseltavan elokuvapätkän. Voit sitten helposti sipaista ruutua vasemmalle tai oikealle selataksesi valokuviasi ja videoitasi.
  5. Jatkaaksesi kuvaamista, liu'uta sormeasi vasemmalle jos pitelet puhelinta vaakatasossa (tai liu'uta ylös jos pidät puhelinta pystytasossa), kunnes olet palannut Näkymänhakusivulle.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc