Videon tallennus
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Videon tallennus

Voit tallentaa videoita joka pysty- tai vaakasuunnassa. Parhaan katselukokemuksen takaamiseksi ihanteellisin tapa on ottaa kuvia vaakasuunnassa.
  1. Avaa Kamera-sovellus.
  2. Napauta vaihtaaksesi videotilaan. Näet videolaskurin näyttöruudulla.
  3. Valitse videotallennusasetuksesi:
    • Napauta määrittääksesi videon valon päälle tai pois päältä tallennuksen ajaksi.
    • Napauta vaihtaaksesi erittäin leveään kameran kuvaan.
    • Napauta > videoasetukset valitaksesi haluamasi kuvatarkkuuden.
  4. Ennen tallentamista voit lähentää tai loitontaa.
  5. Paina KAMERA-painiketta aloittaaksesi tallennuksen.
  6. Lopeta tallennus painamalla KAMERA-painiketta uudelleen.
Video tallennetaan Kameran kuvat -albumiin Kuvat-keskittimessä.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc