Valokuvan ottaminen

1. Avaa Kamera-sovellus.
  2. Valitse kamerasi asetukset:
    • Napauta asettaaksesi kameran automaattiselle salamalle, salaman päälle tai salaman pois päältä.
    • Napauta vaihtaaksesi erittäin leveään kuvaustilaan etukameralla ryhmäkuvaa varten sinusta ja ystävistäsi.
    • Napauta valitaksesi tai ladataksesi linssejä.
    • Napauta > valokuva-asetukset valitaksesi haluamasi kuvatarkkuuden.
  3. Pidä puhelintasi vakaasti, joko pystytasossa (muotokuvanäkymä) tai vaakatasossa (maisemanäkymä)
  4. Ennen valokuvan ottamista voit lähentää tai loitontaa.
  5. Ottaaksesi kuvan voit:
    • Paina KAMERA-painiketta puoliksi alas kohdistaaksesi ja paina sitten painike kokonaan alas ottaaksesi valokuvan. Kamera tarkentaa automaattisesti ruudun keskellä näkyvään kohteeseen.
    • Tai napauta mitä tahansa kohtaa ruudulla kohdistaaksesi siihen ja ottaaksesi kuvan.
Valokuva tallennetaan Kameran kuvat -albumiin Kuvat-keskittimessä.