Kameran perusasiat

Matkustat sitten työasioissa tai lomalle, nauti valokuvien ja videoiden kuvaamisesta.
  • Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle ja napauta sitten Kamera avataksesi Kamera-sovelluksen.
  • Tai paina KAMERA -painiketta.
Vihje: Tiesitkö, että voit avata Kamera -sovelluksen vaikka näyttö on pois päältä tai lukittu? Paina ja pidä KAMERA -painiketta pohjassa.

Näytönetsijän näyttöruutu

Löydät seuraavat näyttöruudun ohjaimet Näytönetsijän näyttöruudulla:

Valokuva-/videotila
Etu-/pääkameratila
Salamatila
Videon valo
Kameran linssit
Siirry kameran kuviin
Huomautus: Salama ja videon valo eivät ole saatavilla, kun:
  • Käytät etukameraa.
  • Akussa ei ole tarpeeksi virtaa.

Zoomaus

Ennen valokuvan tai videon kuvaamista voit lähentää tai loitontaa kohteeseen.
Levitä tai nipistä sormilla ruudulla lähentääksesi tai loitontaaksesi.

Asetusten muuttaminen

1. Napauta > valokuva-asetukset tai videoasetukset valitaksesi eri resoluutioista.
  2. Tallenna asetuksesi napauttamalla tallenna, kun olet tehnyt muutokset.
Vihje: Löydät lisää kamera-asetuksia, kun liu'utat vasemmalle Aloitusnäytöltä ja napautat sitten Asetukset. Liu'uta sitten sovellukset-luetteloon ja napauta valokuvat+kamera.