NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Lukitusruutu
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Lukitusruutu

Näyttöruudun lukituksen avaaminen

Pyyhkäise sormellasi poistaaksesi ruudun lukituksen tai vastataksesi tulevaan puheluun.
Huomautus: Jos olet asettanut salasanan asetuksissa, tarvitsest sitä ruudun lukituksen poistamiseksi.

Lukitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

Selaa taustakuvien kokoelmaa, joka sisältyy puhelimeesi tai valitse valokuvista, jotka olet ottanut kameralla.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > lukittu näyttö.
  3. Napauta Tausta-kohtaa ja valitse sitten valokuva.
  4. Napauta vaihda kuva ja valitse valokuva albumistasi tai napauta ottaaksesi uuden kuvan.
  5. Jos valitsemasi kuva on suurempi kuin sallittu taustakuvan koko, rajaa valokuvaa.

Rajatakses kuvan, vedä kuvaa ja sijoita osaan, jonka hlauat olevan taustakuvaa rajauslaatikon sisällä, ja napauta sitten .

Lukitusnäytön ilmoitusten mukauttaminen

Vilkaise nopeasti tärkeitä ilmoituksia lukitusnäytölläsi.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > lukittu näyttö.
  3. Valitse sovellus nähdäksesi tarkat ilmoitukset.
  4. Voit valita viisi sovellusta pikailmoituksia varten.
  5. Kun olet valmis, paina tai .

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc