Lepotila

Lepotila säästää akun virtaa asettamalla puhelimen alhaisen virrankulutuksen tilaan näytön ollessa pois päältä. Se myös estää vahingossa tapahtuneet painikkeiden painamiset puhelimen ollessa laukussasi tai taskussasi. Vastaanotat kuitenkin edelleen viestejä ja puheluja.

Lepotilaan siirtyminen

Paina nopeasti VIRTA-painiketta laittaaksesi näytön pois päältä ja siirtyäksesi lepotilaan. Puhelimesi menee myös automaattisesti lepotilaan, kun se on toimeton jonkin aikaa.

Lepotilasta herääminen

Aktivoidaksesi puhelimen manuaalisesti, paina VIRTA -painiketta. Poista ruudun lukitus.
Huomautus: Puhelimesi herää automaattisesti, kun sinulle tulee puhelu.