Kosketusliikkeet

Käytä eleitä puhelimesi kanssa.

Napauta

Kun haluat kirjoittaa näppäimistöllä, valita näytöltä esimerkiksi sovelluksia ja asetuksia, tai painaa ruudun painikkeita, napauta niitä vain sormellasi.

Paina ja pidä

Paina ja pidä kohdetta nähdäksesi saatavilla olevat vaihtoehdot (esim. näppäimistön lisänäppäimet).

Huitaise tai liu'uta

Huitaise sormellasi pysty- tai sivuttaissuunnassa näytön halki, kun haluat selata pitkää listaa tai nähdä muita näyttöjä keskittimessä.

Vedä

Paina ja pidä sormeasi painettuna ennen vetämisen aloittamista. Vetäessäsi älä vapauta sormeasi ennen kuin olet päässyt haluttuun kohtaan.

Näpäytä

Ruudun näpäytys muistuttaa huitaisua, mutta sormea huitaistaan kevyemmillä ja nopeammilla vedoilla, kuten siirtyessäsi Alkuruudusta sovelluslistaan.

Nipistys ja levitys

Joissain sovelluksissa, kuten Kuvat tai Internet Explorer, voit levittää sormiasi näytöllä tarkentaaksesi kuvaa tai tekstiä.

Nipistä ruutua loitontaaksesi kuvaa tai tekstiä.