Alkuruutu

Alkuruudun edessä näet ruudut, jotka jatkuvasti päivittävät ja näyttävät sitä, mikä on ominaisinta itseäsi. Näet valokuva-albumisi, kuinka monta uutta teksti- ja sähköpostiviestiä sinulla on jne.
  • Huitaise vain sormellasi ylös tai alas rullataksesi ruutun läpi.
  • Huitaise sormellasi vasemmalle päästäksesi sovelluksiin ja asetuksiin. Napauta kirjainlaattaa nähdäksesi kaikki aakkosten laatat.
  • Palaa alkuruutuun mistä tahansa ruudusta painamalla .

Painikkeiden järjestäminen ja koon muuttaminen

1. Paina ja pidä poistettavaa ruutua pohjassa kunnes se kelluu.
  2. Napauta oikean alakulman nuolta muuttaaksesi painikkeen kokoa.
  3. Vedä ruutu haluamaasi kohtaan.
  4. Kun olet siirtänyt painikkeet, paina tai .

Kohteiden liittäminen aloitusnäyttöön

Voit kiinnittäää lähes mitä tahansa aloitusnäyttöön: sovelluksia, kuvia, kappaleita, suosikkisivustoja, asiakirjoja ja jopa yhteystietoja.

Esimerkiksi kun liität yhteystiedon alkuruudulle, saat kaikki henkilön päivitykset - syötteet, sähköpostit, tekstiviestit ja kaikki ilmoitukset - juuri siitä ruudusta.

1. Merkitäksesi jotain, paina ja pidä sitä pohjassa kunnes valikko tulee näkyviin.
  2. Napauta kiinnitä aloitusnäyttöön.

Ruudun merkinnän poisto

1. Paina ja pidä poistettavaa ruutua.
  2. Napauta .