Virran kytkeminen päälle tai pois

Virran kytkeminen

Paina VIRTA-painiketta. Näin helppoa se on.
Huomautus: Kun käynnistät puhelimen ensimmäistä kertaa, sinun täytyy määrittää puhelimen asetukset.

Virran katkaiseminen

1. Jos näytöllä ei näy mitään, kytke näyttö päälle painamalla VIRTA ja avaa sitten ruudun lukitus.
  2. Paina ja pidä VIRTA -painiketta kunnes näet viestin, katkaise virta liu'uttamalla alas.
  3. Pyyhkäise sormellasi ruutua alaspäin.

Eikö puhelin vastaa komentoihin?

Käynnistä puhelin uudelleen, jos se ei vastaa ruudun kosketukseen tai painikkeiden painamiseen.
Pidä painettuna VIRTA-painiketta ainakin 12 sekuntia. Puhelimesi menee pois päältä ja tulee takaisin päälle.