Uutiset ja lataukset
UUTISET
  • Päivitä HTC TITAN Zune-yhteensopivaksi
    Julkaisupäivämäärä: 2012-05-04

Tämä HTC TITAN -päivitys mahdollistaa puhelimesi päivittämisen Zunen kautta. (Microsoft Zune -virhe koodi: 80070013/8007000F)

Vaatimukset:

1. Tietokone, johon on Zune asennettu
    2. Akkukapasiteetti puhelimessa: Vähintään 35 %
    3. Käyttöjärjestelmäversio: 7720 (7.10.7720.68) tai uudempi

Asennusohjeet:

Seuraa alla olevia ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi päivityksen puhelimeesi:

1. . Puhelimessa:
         (a). Kun puhelimen virta on katkaistuna, pidä ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS - ja ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta painettuna ja paina sitten lyhyesti VIRTA-painiketta.
         (b). Vapauta ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS - ja ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painike, kun näet valkoisen näytön, jonka vasemmassa yläkulmassa lue ”suojaus”.

2. Liitä puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla, puhelimen näyttöön tulee näkyviin "USB".

3. Tietokoneessa:
         (a). Napsauta tämän sivun alalaidassa sijaitsevaa Lataa-valintaa ladataksesi tämän päivityksen (spl_2.6.160015.3.exe) tietokoneelle.
         (b). Käynnistä ohjelmiston päivitys avaamalla ladattu tiedosto (spl_2.6.160015.3.exe) ja seuraa asennussovelluksen ohjeet.

Lataa