Uutiset ja lataukset
Lataukset
  • WiFi-suojauskorjaus
    HTC on kehittänyt WiFi-liittymälle joitakin HTC-laitteita koskevan korjauksen. Tämä korjaus on jo asennettu useimpiin tuotteisiin säännöllisten päivitysten mukana. Korjaus on kuitenkin joissakin tapauksissa ladattava manuaalisesti.
  • HTC Sync
    HTC Sync™ synkronoi Android-älypuhelimen ja tietokoneen sisällön, esimerkiksi Outlookin yhteystiedot ja kalenterimerkinnät, Outlook Expressin yhteystiedot (Android ja HTC Smart) ja internetselaimen kirjanmerkit. HTC Syncilla voi myös asentaa kolmannen osapuolen Android-sovelluksia ja siirtää valokuvia, videoita, asiakirjoja ja musiikkia älypuhelimeen (Android).