Uutiset ja lataukset
Lataukset
  • Sovellusturvallisuuskorjaus
    HTC on kehittänyt päivityksen suojatakseen asiakkaita paremmin haitallisilta sovelluksilta, joita he ovat saattaneet ladata vahingossa. Useimmat puhelimet saavat tämän päivityksen säännöllisten langattomien päivitysten ja parannusten yhteydessä. Joihinkin puhelimiin päivitys on kuitenkin ladattava manuaalisesti. Napsauta linkkiä saadaksesi lisätietoja tästä päivityksestä ja saadaksesi tietää, onko sinun päivitettävä puhelimesi.
  • HTC Sync
    HTC Sync™ synkronoi Android-älypuhelimen ja tietokoneen sisällön, esimerkiksi Outlookin yhteystiedot ja kalenterimerkinnät, Outlook Expressin yhteystiedot (Android ja HTC Smart) ja internetselaimen kirjanmerkit. HTC Syncilla voi myös asentaa kolmannen osapuolen Android-sovelluksia ja siirtää valokuvia, videoita, asiakirjoja ja musiikkia älypuhelimeen (Android).