HTC U11

Käyttöoppaat

< < Valikko

Mikä on Edge Sense?

Huomautus: Tässä esitettävä ohjesisältö perustuu seuraavaan sovellusversioon: 1.01.9x.
Edge Sense tarjoaa intuitiivisen tavan vuorovaikuttaa HTC U11 -puhelimen kanssa vain puristamalla sitä sivuilta. Mukauta Edge Sense käyttääksesi nopeasti suosikkisovellustasi tai pikavalintaa, kuten Kamera-sovelluksen käynnistys, näppäileminen äänellä, tilannevedosten sieppaaminen jne.

Edge Sense:in asettaminen

Jos et asettanut Edge Sense -sovellusta tehdessäsi puhelimen ensimmäiset asetukset, voit tehdä sen Asetukset-kohdassa.
  1. Napauta Alkunäytöllä > Asetukset > Edge Sense.

Edge Sense-asetusnäyttö tulee myös automaattisesti näkyviin, kun puristat puhelimen alareunoja ensimmäistä kertaa.

2. Toimi näytön ohjeiden mukaisesti suorittaaksesi toimenpiteen loppuun.
Suoritettuasi Edge Sense-asetuksen loppuun, se toimii Perustilassa, joka oletuksena antaa sinun käynnistää Kamera-sovelluksen ja ottaa kuvia puristamalla puhelinta. Katso Valokuvien ottaminen Edge Sense -sovelluksella. Jos haluat määrittää puristuseleelle toisen toiminnon tai sovelluksen, katso Valitse tehtävä toiminta, kun puristat puhelinta.

Edge Sense-puhelimessa on myös Lisäasetustila, joka antaa sinulle kahden tyyppisiä puristuseleitä: lyhyt puristus ja puristettuna pitäminen. Katso lisätietoja kohdasta Lisäasetustilan ottaminen käyttöön.

Edge Sense:n kytkeminen päälle tai pois

Voit kytkeä Edge Sense:n päälle tai pois Asetukset-kohdassa.
  1. Napauta Alkunäytöllä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Edge Sense Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi toiminnon päälle tai pois.
Vihje: Voit kytkeä Edge Sense:n päälle tai pois Pika-asetuksissa. Lisätietoja kohdassa Pika-asetusten käyttäminen.