Kameran perusasiat
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kameran perusasiat

Matkustat sitten työasioissa tai lomalle, nauti valokuvien ja videoiden kuvaamisesta.
  • Napauta alkuruudulla > Kamera avataksesi Kamera -sovelluksen.
  • Tai paina KAMERA -painiketta.
Avatessasi ensimmäisen kerran Kamera -sovelluksen sinulta kysytään haluatko antaa sen käyttää sijaintiasi. Jos sallit sen, sijaintitiedot tallennetaan otettuihin kuviin ja saat tietää myöhemmin, missä ne on otettu. Jakaessasi kuvia myös muut ihmiset näkevät nämä tiedot.
Vihje: Tiesitkö, että voit avata Kamera -sovelluksen vaikka näyttö on pois päältä tai lukittu? Paina ja pidä KAMERA -painiketta pohjassa.
*Lisää kommenttisi tähän …
htc-titan