Puhelun soittaminen

Tärkeää: Useimmissa SIM-korteissa on operaattorin valmiiksi asettama PIN-koodi. Jos sinulta pyydetään PIN-koodia, syötä se ja napauta sitten OK. Jos annat väärän PIN-koodin kolme kertaa, SIM-kortti suljetaan. Älä huolehdi. Ota vain yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi ja pyydä PUK-koodia (PIN Unblocking Key).
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta avataksesi näppäimistön.
  3. Syötä haluamasi numero ja napauta sitten soita.

Lopetat puhelun napauttamalla lopeta puhelu.

Vihje: Jos olet valmis lopettamaan puhelun, mutta puhelun valintaruutua ei ole enää näkyvissä, napauta ruudun yläosan tietoja, ja napauta sitten lopeta puhelu.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
LIITTYVÄ SISÄLTÖ
TIEDONSIIRTO
*Lisää kommenttisi tähän …
htc-titan