MUU & LAITTEISTO FAQs
USEIN KYSYTTYÄ
  • 1:
    Voinko antaa puhelimelle äänikomentoja?
    Puhelimelle voidaan antaa äänikomentoja muunnettavaksi laitteen suorittamiksi toiminnoiksi. Antaaksesi komentoja, paina ja pidä pohjassa KÄYNNISTÄ ja puhu komento selkeästi puhelimelle.

HUOMAUTUS: Internet-yhteyden tulee olla käytössä, jotta tämä ominaisuus toimii kunnolla.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 2:
    Miten voin estää puhelimen akun purkautumisen kun en käytä sitä?
    Säästääksesi akkua, voit käynnistää asetuksista Virransäästön. Siirtyäksesi Virransäästöön, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetukset > Virransäästö. HUOMAUTUS: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 3:
    Voinko jakaa Internet-yhteyden muille laitteille?
    Puhelimesi voi tarjota Wi-Fi Hotspotin muille sallituille laitteille yhdistämistä varten. Siirtyäksesi Virransäästöön, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetukset > Internet-jakaminen > Päällä. HUOMAUTUS 1: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

HUOMAUTUS 2: Internet-yhteyden tulee olla käytössä, jotta tämä ominaisuus toimii kunnolla.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 4:
    Onko laitteella ääniasetusten taajuuskorjain?
    Puhelimessa on sisäänrakennettu taajuuskorjain, sekä muita äänenmuokkausasetuksia. Siirtyäksesi Äänentehostimen asetuksiin, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetukset > Äänentehostin valitse haluttu tehostus Äänelle ja Videolle. HUOMAUTUS: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 5:
    Voinko vaihtaa tehtävästä toiseen poistumatta edellisestä tehtävästä?
    Voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti laitteellasi. Käyttääksesi monia tehtäviä samanaikaisesti, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset, ja avaa sitten sovellus, jota käyttäisit, ja painamatta paluupainiketta, käytä KÄYNNISTÄ-painiketta poistuaksesi ja avataksesi uuden sovelluksen. Vaihtaaksesi ikkunasta toiseen paina ja pidä pohjassa Edellinen-painiketta näyttääksesi käynnissä olevat aktiiviset sovellukset ja napauta avataksesi sovelluksen.

HUOMAUTUS 1: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

HUOMAUTUS 2: Internet-yhteyden tulee olla käytössä, jotta tämä ominaisuus toimii kunnolla.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 6:
    Voinko jakaa mediatiedostojani langattomasti käytettäväksi?
    Voit jakaa mediatiedostoja langattomasti samaan DLNA-palvelimeen liitettyjen laitteiden käytettäväksi. DLNA-palvelin on välittäjänä muille laitteille, niin että ne voivat toistaa ja käsitellä mediatiedostoja. Toistaaksesi mediatiedostoja langattomasti, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Yhdistetty media ja valitse sitten toistettava media.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 7:
    Voinko käyttää laskimen lisätoimintoja?
    Laskimen lisätoiminnot ovat käytettävissä. Päästäksesi laskimen laskimen lisätoimintotilaan, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Laskin ja aseta se sitten sivuasentoon ottaaksesi lisätoimintotilan käyttöön.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 8:
    Voinko muokata sitä, kuinka puhelimeni toimii soidessaan?
    Voit mukauttaa puhelimen sointia puhelun aikana. Voit joko muokata sitä soimaan kovempaa taskussasi ja hiljempaa nostaessasi puhelimen käteesi. Siirtyäksesi Puhelimen huomioonottaviin asetuksiin, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetukset > Huomioonottava puhelin tarkista sitten puhelimen soimiskäyttäytyminen.

HUOMAUTUS: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 9:
    Voinko tehdä tehtävälistan puhelimella?
    Voit tehdä luettelon puhelimeen muistutettavista asioista. Tehdäksesi muistiinpanon, napauta KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Office ja napauta sitten Uusi.

HUOMAUTUS 1: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

HUOMAUTUS 2: Uusi on + kuvake valikon vasemmalla puolella.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 10:
    Onko kuvien ottamiseen eri tiloja?
    Kyllä, voit ottaa kuvia käyttäen etukameraa, panoraamaa ja jatkuvan kuvauksen tukameraa ottaaksesi valokuvia, panoraamaa ja jatkuvaa kuvausta. Siirtyäksesi Kameratiloihin, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetukset > Kameratilat. HUOMAUTUS: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 11:
    Onko puhelimessa äänihaku?
    Äänihakua voidaan käyttää laitteella. Käyttääksesi äänihakua, paina ja pidä pohjassa KÄYNNISTÄ ja puhu etsittävä sana käyttäen Internettiä.

HUOMAUTUS: Internet-yhteyden tulee olla käytössä, jotta tämä ominaisuus toimii kunnolla.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 12:
    Voinko mukauttaa soittoääneni?
    Voit mukauttaa laitteesi soittoääntä. Mukauttaaksesi soittoääntä, yhdistä laitteesi Zune-sovellukseen > Kokoelma napauta sitten hiiren oikealla painikkeella äänitiedostoa ja napauta Muokkaa vaihda sitten Genre -kenttää soittoääneen ja napauta OK > Valmis ja mene takaisin Kokoelma -kohtaan ja napauta hiiren oikealla äänitiedostoa ja napauta Synkronoi XXXX:n kanssa (WP 7.5 puhelin).

Tarkastaaksesi alkunäytöltä, onko sinulla muokattu soittoääni, paina Kaikki sovellukset > Asetukset > Soittoäänet + Äänet > Soittoääni näkyviin tulee Mukautettu -luokka, jossa muokattu soittoääni tulisi olla luetteloituna soittääneksi valittavaksi.

HUOMAUTUS 1: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • *Lisää kommenttisi tähän …
Kiitos!
htc-titan