Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin
  • 1.
    Voinko käyttää laitetta langattomana hotspottina?
    Laitteesi voi olla Wi-Fi Hotspot. Ottaaksesi tämän ominaisuuden käyttöön, paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetukset > Internet-jakaminen > Päällä. HUOMAUTUS 1: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

HUOMAUTUS 2: Internet-yhteyden tulee olla käytössä, jotta tämä ominaisuus toimii kunnolla.
    0 henkilöä piti tätä hyödyllisenä
  • 2.
    Miten voin ostaa elokuvan HTC Watchista?
    Voit hankkia ja ladata elokuvia HTC Watchista käyttäen tiliäsi. Luodaksesi tilin tai kirjautuaksesi HTC Watch-tilille paina KÄYNNISTÄ > Kaikki sovellukset > Asetykset > Lisää > Tili. HUOMAUTUS 1: Kaikki sovellukset on käynnistysvalikossa oleva vasemmalle osoittava nuoli.

HUOMAUTUS 2: Internet-yhteyden tulee olla käytössä, jotta tämä ominaisuus toimii kunnolla.