Tehdastilaan palauttaminen

Tee tehdasasetusten palautus saadaksesi puhelimesi siihen tilaan missä se oli ennen kuin se laitettiin ensimmäistä kertaa päälle.

Jos luovutat puhelimesi jollekin muulle tai puhelimessasi on pysyvä ratkaisematon ongelma, voit tehdä tehdaspalautuksen (kutsutaan myös nimellä hard reset). Älä käytä tehdaspalautusta huolettomasti. Se poistaa pysyvästi kaikki tiedot ja tehdyt asetukset sekä ladatut ja asennetut sovellukset. Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmuuskopioit kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat säilyttää.

Tehdastilaan palauttaminen asetusten kautta

Mukavin tapa palauttaa laite tehdasasetuksiin on tehdä se asetusten kautta.

1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > tietoja.
  3. Napauta palauta puhelimen oletusasetukset ja napauta sitten kyllä.

Tehdastilaan palauttaminen käyttäen puhelimen painikkeita

Ellet saa puhelinta laitetuksi päälle tai pääse sen asetuksiin, voit silti suorittaa tehdasasetusten palautuksen käyttämällä puhelimen painikkeita.

1. Sammuta puhelimen virta.
  2. Pidä painikkeet ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS ja ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS painettuna ja paina painiketta VIRTA. Vapauta painikkeet, kun puhelin käynnistyy ja näet tekstiruudun.
  3. Paina painiketta ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS, kunnes vaihtoehto Tehdaspalautus on valittuna ja paina sitten painiketta VIRTA.
  4. Noudata ruudulle tulevia ohjeita palauttaaksesi puhelimen tehdasasetuksiin.