Päivityksen asentaminen

Kun näet ilmoituksen saatavilla olevasta ohjelmistopäivityksestä, voit suorittaa päivityksen välittömästi. Voit myös ohittaa ilmoituksen ja tehdä päivityksen myöhemmin. Puhelimesi muistuttaa sinua asiasta muutaman päivän kuluttua.
Tärkeää: Oletko valmistellut puhelimesi ja tietokoneesi päivitystä varten? Jos et ole, katso tietoja suositelluista tarkastuksista ja valmisteluista kohdasta Valmistelu ohjelmistopäivitystä varten.
  1. Liitä puhelimesi tietokoneeseesi.
  2. Avaa Zune -ohjelmisto (tai Windows Phone 7 Connector Mac-tietokoneessa), jos se ei avaudu automaattisesti.
  3. Napsauta Päivitä nyt (tai Asenna päivitykset).
  4. Muista pitää puhelimesi liitettynä tietokoneeseesi kunnes näet ilmoituksen siitä, että päivitys on valmis.

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

Jos sinulla on ongelmia ohjelmistopäivityksen asennuksessa, puhelimen päivämäärä ja kellonaika saattavat olla väärät. Tavallisesti päivämäärä ja kellonaika asetetaan automaattisesti oikeiksi. Jos näin ei tapahdu, voit asettaa ne itse.
  1. Irrota puhelin tietokoneesta.
  2. Napauta alkuruudulta .
  3. Napauta Asetukset > päivämäärä + kellonaika.
  4. Sammuta asetus Määritä automaattisesti.
  5. Aseta aikavyöhyke, päivämäärä ja kellonaika oikeiksi.
  6. Liitä puhelin tietokoneeseen ja yritä asentaa päivitys uudelleen.