Valmistelu ohjelmistopäivitystä varten

Jotta ohjelmistopäivitys sujuisi ongelmitta ja ilman keskeytyksiä, valmistele puhelin ja tietokone päivitystä varten. Seuraavassa on muutamia vihjeitä siitä, mitä on hyvä tarkastaa ja valmistella.
  • Jos akun varaustila on alhainen, lataa puhelin pikaisesti ennen päivityksen aloittamista.
  • Tarkasta paljonko puhelimessa on vapaata tallennustilaa ja vapauta hieman tilaa päivitykselle. Ohjeet vapaan tallennustilan tarkastamiseen löydät kohdasta Puhelimen tietojen ja tallennustilan tarkastaminen.

Poista muutama turha sovellus, jos se on tarpeen. Katso lisätietoja kohdasta Sovelluksen asennuksen poistaminen.

Voit myös poistaa suuria tiedostoja (kuten valokuvia, videoita tai musiikkia) puhelimesta.

• Varmista, että Zune on asennettu tietokoneellesi. Se tarvitaan ohjelmistopäivityksen lataamiseksi. Saat lisätietoja kohdasta Zune-ohjelmiston asentaminen ja asetusten tekeminen.
  • Vapauta tilaa tietokoneellasi.

Tarvitset tilaa ohjelmistopäivityksen lataamiseen, puhelimen ohjelmiston ja asetusten varmuuskopiointiin sekä mahdolliseen mediatiedostojen synkronointiin puhelimesta tietokoneeseesi.

• Varmista, että tietokoneessasi on luotettava Internet-yhteys.

Joissakin tapauksissa sinun on vaihdettava Wi-Fi-yhteydestä langalliseen yhteyteen. Saatat myös joutua muuttamaan tietokoneesi palomuuri- tai välityspalvelinasetuksia.

• Varmista, että puhelimesi päivämäärä ja kellonaika on asetettu oikeiksi. Nämä määrittävät sen, mitä päivityksiä tarvitset. Katso lisätietoja kohdasta Päivämäärän ja kellonajan asettaminen.