Miten päivityksiä ladataan ja asennetaan

Ajoittain voi ohjelmistopäivityksiä olla saatavissa puhelimellesi. Puhelimesi voi tarkastaa ja sitten ilmoittaa sinulle uudesta päivityksestä.

Vaikka puhelimesi ilmoittaa sinulle Internet-yhteyden välityksellä saatavilla olevasta päivityksestä, itse päivitystä ei tehdä dataverkkoyhteyttä käyttäen. Päivityksen lataamista ja asentamista varten puhelin on liitettävä tietokoneeseen.

Päivitysten tarkastamiseen käytettävän yhteystyypin valinta

Tarkasta, onko puhelimesi asetettu ilmoittamaan sinulle uusista päivityksistä. Valitse myös yhteystyyppi, jota haluat käyttää päivitysten tarkastamiseen.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > puhelimen päivitys.
  3. Varmista, että Ilmoita, kun uusia päivityksiä löytyy -valintaruutu on valittu.
  4. Valitse, haluatko käyttää puhelimen datayhteyttä päivitysten tarkastamiseen. Jos otat datayhteyden käytön pois käytöstä, puhelimesi tarkastaa päivitykset vain käyttäen Wi-Fi:a tai silloin, kun se on liitettynä tietokoneeseesi.