SIM-kortin suojaaminen PIN-koodilla

Lisää puhelimesi turvallisuutta ja suojausta asettamalla SIM-korttiisi PIN-koodi.

Tärkeää: Varmista ennen jatkamista, että tiedossasi on se oletus-PIN-koodi, jonka matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta vasemmalle siirtyäksesi kohtaan sovellukset ja napauta puhelin.
  4. Tap the SIM-kortin suojaus päällä/pois kytkeäksesi sen päälle.
  5. Syötä SIM-kortin oletus-PIN-koodi ja napauta sitten hyväksy.
  6. Voit vaihtaa SIM-kortin PIN-koodin napauttamalla Vaihda SIM-kortin PIN-koodi ja antamalla uuden PIN-koodin.

Lukkiutuneen SIM-kortin avaaminen

Jos olet syöttänyt väärän PIN-koodin useammin kuin sallittujen yritysten maksimimäärän, SIM-kortistasi tulee “PUK-lukittu”.

Tärkeää: Tarvitset PUK-koodin avataksesi SIM-kortin lukituksen. Matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut tämän koodin, kun vastaanotit SIM-korttisi.
  1. Syötä puhelimen valintanäyttöruudulla PUK-koodi ja napauta sitten hyväksy.
  2. Syötä uusi PIN-koodi, jota haluat käyttää ja napauta sitten hyväksy.
  3. Syötä uusi PIN uudestaan ja napauta hyväksy.