Sovellusten ja tallennustilan hallinta

Puhelimen tietojen ja tallennustilan tarkastaminen

Voit katsella erilaisia tietoja puhelimestasi, kuten Windows Phone -päivitysversion, käytettävissä olevan tallennustilan ja paljon muuta.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > tietoja. Näet puhelimen nimen ja mallin sekä tallennustilan kokonaismäärän ja vapaan määrän.
  3. Napauta lisää tietoja (tai lisätiedot) nähdäksesi Windows Phone -päivitysversion ja muita tietoja.

Sovellusasetusten muuttaminen

Tavallisesti voit muuttaa sovellusten asetuksia vain ollessasi kyseisessä sovelluksessa. Joidenkin sovellusten asetuksia voi muuttaa avaamatta kyseistä sovellusta.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta vasemmalle siirtyäksesi kohtaan sovellukset.
  4. Napauta sovellusta tai luokkaa nähdäksesi käytettävissä olevat asetukset ja tee haluamasi asetukset.

Sovelluksen asennuksen poistaminen

Jos tallennustila alkaa käydä vähiin, voit vapauttaa tilaa poistamalla sellaisia sovelluksia, joita et enää tarvitse tai joita käytät vain harvoin.

Sovelluksen poistaminen poistaa sen puhelimestasi. Samalla poistetaan kaikki sovelluksen sisältämät tiedot. Poista se huolellisesti.

Tärkeää: Useimpia esiasennettuja sovelluksia ei voi poistaa.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Paina ja pidä painettuna sovellusta ja napauta sitten poista.