Kielen muuttaminen

Kn käynnistät puhelinta ensimmäistä kertaa, se pyytää sinua valitsemaan kielen. Voit muuttaa kieliasetusta milloin tahansa. Kielen vaihtaminen asettaa näppäimistön asettelun, päivämäärän ja kellonajan muotoilun, yms.
Tärkeää: Käytettävissä olevien kielten valikoima vaihtelee alueittain.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > alue + kieli.
  3. Napauta kenttää Näyttökieli ja valitse haluamasi kieli.
  4. Napauta alleviivattua muutosten hyväksymisestä kertovaa tekstiä ja käynnistä puhelin uudelleen.