Ääniasetusten muuttaminen

Puhelimen asettaminen äänettömään tilaan

Kun painat ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta kunnes äänenvoimakkuus on nollassa, puhelin menee värinätilaan. Jotta saat puhelimen äänettömään tilaan ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painikkeella, värinä on otettava pois käytöstä asetuksista.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > soittoäänet + äänet.
  3. Sammuta värinä napauttamalla Värinä Päälle/Pois -kytkintä.

Ilmoitusäänten valitseminen

Voit valita eri ilmoitusäänet erityyppisille ilmoituksille. Voit käyttää erilaisia ääniä tuleville teksti- tai keskusteluviesteille, ääniviesteille ja sähköposti-ilmoituksille.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > soittoäänet + äänet.
  3. Napauta ilmoitustyypin kenttää ja valitse ilmoitustyyppiin liitettävä ääni. Voit myös ottaa ilmoitusäänet käyttöön tai poistaa ne käytöstä muistutuksille ja toiminnoille, kuten näppäimille, kameran sulkimelle ja vastaaville.

Äänen kuuntelukokemuksen parantaminen

Voit asettaa puhelimesi tuottamaan sinulle surround-äänimaailman katsellessasi videoita tai kuunnellessasi musiikkia.
Huomautus: Äänen parannustoiminnot eivät ole käytössä käyttäessäsi Bluetooth-stereokuulokkeita.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > äänenkorostin.
  3. Valitse oikea äänen parannustoiminto (kuten SRS) kohdista Äänet ja Video musiikille ja videolle.
  4. Jos käytät langallisia kuulokkeita tai ulkoisia kaiuttimia, voit valita haluamasi valmiiksi määritetyistä taajuuskorjaimen asetuksista. Videoiden katselussa voit nauttia 5.1 surround -äänestä.
  5. Ota uudet asetukset käyttöön painamalla .