Virransäästön kytkeminen päälle

Kytkiessäsi virransäästön päälle, puhelimesi sammuttaa automaattisesti joitakin palveluita ja ominaisuuksia, jotka kuluttavat akkua taustalla.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > virransäästö.
  3. Jos haluat kytkeä virransäästön päälle aina kun akku on alle 20%, valitse Ota virransäästö aina käyttöön, kun akkuvirta on vähissä.
  4. Jos haluat kytkeä virransäästön päälle nyt, ja jättää sen päälle siihen kertaan, kun seuraavan kerran lataat akkua, valitse Ota virransäästö käyttöön nyt seuraavaan lataukseen asti.