Mitä Office-hubissa on?

Microsoft Office Mobilessa on mobiiliversiot Microsoft Office -sovelluksista. Löydät ne kaikki Office-hubista.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Office.
  3. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle ruudun poikki nähdäksesi dokumenttisi ja muut kohdat.
    muistiinpanot

Katsele, avaa, hae ja muokkaa muistiinpanojasi OneNote Mobilella. Muistiinpanojen avulla voit merkitä muistiin, mitä kotona, töissä tai koulussa tapahtuu ollessasi liikkeellä.

dokumentit

Hae, avaa tai luo Excel-, PowerPoint- ja Word-dokumentteja. Kaikki äskettäin tallennetut dokumentit (esimerkiksi sähköpostista) näkyvät myös täällä.

sijainnit

Käytä Office-dokumenttejasi, jotka on tallennettu online-palveluihin, kuten SkyDrive, Microsoft SharePoint -sivustolle tai Office 365 -sivustolle.

Millaisia tiedostoja Office Mobilessa voi avata?

Office Mobile -sovellus Tiedostomuodot
OneNote Mobile .one
Word Mobile .doc, .docx, .dot, .dotx, .dotm, .docm, .txt, .rtf
Excel Mobile .xls, .xlsx, .xlt, .xltx, .xlsm, .xltm
PowerPoint Mobile .ppt, .pptx, .pps, .ppsx, .pptm, .ppsm