Mikä HTC Hub on?

HTC Hub on paikka, josta näet sääennusteet, osakepäivitykset ja uutiset. Sieltä näet myös, mitä ilmaisia HTC-sovelluksia voit ladata Windows Marketplace.

Löydät laajan valikoiman ilmaisia sovelluksia jokapäiväisistä työkaluista peleihin ja hauskoihin ajankulusovelluksiin. Käy säännöllisesti HTC Hub katsomassa uusimmat sovellukset ja päivitykset.

Sovelluksen lataaminen HTC Hub

1. Napauta alkuruudulta > HTC Hub.
  2. Liu'uta vasemmalle tai oikealle, kunnes näet esittelyssä-sovellukset.
  3. Jos et pidä mistään sovelluksesta, napauta Hanki lisää Seuraavalla ruudulla liu'uta vasemmalle tai oikealle nähdäksesi muut ladattavissa olevat sovellukset ja pelit.
  4. Voit napauttaa sovellusta nähdäksesi sen tiedot.
  5. Kun katselet sovelluksen tietoja, liu'uta vasemmalle tai oikealle nähdäksesi tarkempia tietoja kuten arvosteluja, ruutukaappauksia ja muita sovelluksia.
  6. Valitsemastasi sovelluksesta riippuen (ilmainen tai maksullinen), voit ladata ja asentaa sen ilmaiseksi, kokeilla sitä tai ostaa sen.

Voit myös jakaa linkin ja kertoa sovelluksesta kavereillesi.