Kalenterien näyttäminen ja synkronointi

Voit valita, mitkä kalenterit näytetään tai piilotetaan Kalenteri-sovelluksessa ja mitkä kalenterit pidetään synkronoituina.

Kalenterien näyttäminen ja piilottaminen

1. Kun olet päivä- tai esityslistanäkymässä, napauta > asetukset.
  2. Napauta kunkin kalenterin on/off-kytkintä näyttääksesi tai piilottaaksesi kalenterin.
Huomautus: Kalentereita pidetään synkronoituna puhelimessasi riippumatta siitä, haluatko piilottaa ne vai et.

Puhelimeen synkronoitavien kalenterien valitseminen

Voit valita, mitkä kalenterit pidetään synkronoituina puhelimessasi.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > sähköposti + tilit.
  3. Napauta tiliä, jonka kalenterin synkronointiasetuksia haluat muuttaa.
  4. Valitse tai tyhjennä valintaruutu Kalenteri riippuen siitä, haluatko synkronoida tilin kalenterin vai lopettaa sen synkronoinnin.
  5. Hyväksy muutokset painamalla .