Uuden tehtävän luominen

Tehtävät näkyvät kalenterissasi tapahtumien rinnalla.
Tärkeää: Voit luoda tehtäviä vain Windows Live ja Outlook (Exchange ActiveSync) -tileille.
  1. Pyyhkäise Kalenteri-sovelluksessa oikealle tai vasemmalle siirtyäksesi tehtävät-luetteloon.
  2. Napauta .
  3. Jos sinulla on enemmän kuin yksi tili, valitse mille tilille haluat lisätä tehtävän.
  4. Kirjoita tehtävän tiedot, kuten aihe, määräpäivä ja muita tietoja.
  5. Voit määrittää myös muistutuksen asettamalla Muistutus päälle ja valitsemalla päivämäärän ja kellonajan.
  6. Tallenna napauttamalla .
Jos olet asettanut määräpäivän, näet tehtävän kyseisen päivämäärän ohjelmanäkymässä. Näet tehtävän myös päivänäkymässä asetetun muistutuksen päivänä muistutuksen kellonaikaan.