Mitä voin tehdä Kalenteri

Älä enää koskaan unohda tärkeää päivämäärää. Voit synkronoida kaikki kalenterisi sähköpostisovelluksista puhelimeesi ja katsella niitä Kalenteri-sovelluksessa. Voit lisätä uusia tapaamisia, luoda tehtäväluetteloita ja vastata ihmisten sinulle lähettämiin kutsuihin.
  • Kun olet määrittänyt sähköpostitilisi, kuten Windows Live, Outlook (Exchange ActiveSync) ja Google, tileihin liittyvät kalenterit synkronoidaan puhelimeesi.

Jos et ole määrittänyt sähköpostitilejäsi, katso lisätietoja niiden lisäämisestä puhelimeesi kohdasta Sähköposti.

Kun luot uusia tapaamisia puhelimeesi, ne synkronoidaan tiliesi kalentereiden kanssa.

• Jos olet määrittänyt Facebook-tilin, näet Facebook-tapahtumasi Kalenteri-sovelluksessa. Puhelimella voit vain katsella, et luoda ja muokata Facebook-tapahtumia.