Sijaintipalvelujen käynnistäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Sijaintipalvelujen käynnistäminen

Voit halutessasi käyttää sijaintipalveluja, jotta sovellukset pystyvät käyttämään sijaintitietojasi ja antamaan sinulle rikkaamman käyttökokemuksen. Esimerkiksi GPS-sijaintisi voidaan tallentaa valokuviin, jotka otat Kamera-sovelluksella. Tai jos et ole varma missä olet, Bing Kartat voi näyttää sinulle sijaintisi.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > sijainti.
  3. Napauta Paikannuspalvelut päällä/pois päältä -painiketta kytkeäksesi sen päälle.
Paikannuspalveluja käyttävät sovellukset voivat nyt käyttää sijaintitietojasi.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar