Puhelimesi käyttö langattomana tukiasemana

Haluatko jakaa Internet-yhteytesi kannettavan tietokoneesi tai jonkin muun laitteen kanssa? Voit käyttää puhelintasi langattomana tukiasemana ja jakaa matkapuhelinverkon datayhteyden Wi-Fi:lla. Muut Wi-Fi-ominaisuudella varustetut laitteet voivat käyttää Internetiä jaetun yhteyden kautta.
Tärkeää:
  • Jakaaksesi matkapuhelimesi datayhteyden, tämän ominaisuuden tulee olla käytössä nykyisessä liittymäsopimuksessasi. Tätä kutsutaan yhteyden jakamiseksi ja se saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.
  • Kun sinä ja muut ihmiset käyttävät jaettua yhteyttä toisella laitteella, datasiirto veloitetaan sinun laskullasi. Muista huomioida liittymäsopimuksesi mahdolliset rajoitukset, jotta sinulle ei aiheudu lisäkustannuksia.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > Internet-jakaminen.
  3. Napauta Jakaminen käytössä/ei käytössä -kytkintä kytkeäksesi Internet-jakamisen päälle.
  4. Napauta asetukset ja muuta seuraavia asetuksia:
    Lähetysnimi Anna langattomalle tukiasemallesi nimi. Tämä on se nimi, jonka toiset ihmiset näkevät ja jota he käyttävät käyttäessään jaettua yhteyttä Wi-Fi:lla.
    Suojaustyyppi Valitse salasana (WPA2) määrittääksesi langattoman tukiasemasi suojatuksi verkoksi. Voit myös valita ei mitään (avoin) päästääksesi verkkoon kenet tahansa.
    Salasana Jos valitsit kohdan salasana (WPA2), anna salasana joka tarvitaan jaetun yhteyden käyttämiseen.
  5. Tallenna asetuksesi napauttamalla .
Kun napautat ruudun yläreunaa nähdäksesi tilapalkin, näet Internet-jakamisen kuvakkeen silloin, kun jaat datayhteytesi.