Datayhteys
ASETUKSET JA PALVELUT

Datayhteys

Kun käynnistät puhelimen ensimmäistä kertaa, se hakee automaattisesti asetukset matkapuhelinoperaattorisi datayhteyden käyttöä varten (jos SIM-kortti on paikallaan).

Datayhteyden käynnistäminen tai sammuttaminen

Tiedonsiirtoyhteyden ottaminen pois päältä saattaa osaltaan auttaa akun ja datamaksujen säästämisessä. Jos et ole kuitenkaan laittanut tiedonsiirtoyhteyttä päälle etkä ole myöskään yhteydessä Wi-Fi - verkkoon, et saa automaattisesti päivityksiä sähköpostiisi, sosiaalisen verkon tileihin etkä muihin synkronoituihin tietoihin.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > matkapuhelinverkko.
  3. Napauta Datayhteys Käytössä/Ei käytössä -kytkintä.

Liitäntäasetukset käyttö

Liitäntäasetukset-sovelluksella datayhteyden asetusten tekeminen on helppoa ja nopeaa.

Kun vaihdat SIM-kortin toiseen ja käynnistä puhelimesi, Liitäntäasetukset avautuu ja määrittää puhelimesi datayhteysasetukset automaattisesti uuden SIM-kortin mukaisiksi.

Jos matkapuhelinoperaattorisi käyttää erilaisia yhteysasetusprofiileja eri datapalveluilleen (esimerkiksi eri asetuksia Internetille ja WAP:lle), tällä sovelluksella voit siirtyä nopeasti eri profiilien välillä.

Tärkeää: Tämä sovellus on esiasennettu useimpiin puhelimiin. Jos et löydä sitä puhelimestasi, lataa tämä sovellus ilmaiseksi avaamalla HTC Hub.

Vaihtaminen toiseen datayhteysprofiiliin

Valitse datayhteysprofiili käsin kohdasta Liitäntäasetukset, jos sovellus ei määrittänyt puhelimen datayhteyden asetuksia automaattisesti tai jos haluat vaihtaa toiseen profiiliin käyttääksesi tiettyjä datapalveluja.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Liitäntäasetukset.
  3. Voit:
    Vaihtaa toiseen matkapuhelinoperaattorin datayhteysprofiiliin
    1. Napauta kenttää Operaattori.
    2. Valitse profiili, jota haluat käyttää.
    Vaihtaa maata ja matkapuhelinoperaattoria
    1. Napauta > manuaalinen valinta.
    2. Valitse käytettävä maa ja matkapuhelinoperaattori.
  4. Hyväksy muutokset painamalla .

Uuden tukiaseman lisääminen

Tukiaseman nimi on osoite, jota puhelimesi käyttää ottaakseen yhteyden dataverkkoon. Oletuksena tukiaseman nimi asetetaan automaattisesti kun puhelimesi asetukset on ensin tehty. Jos matkapuhelimesi datayhteys ei toimi, yritä syöttää uusi tukiaseman nimi, joka perustuu sijanitiisi ja matkapuhelinoperaattoriisi.
Tärkeää: Ennen lisäämistä pidä matkapuhelinoperaattorisi tukiaseman nimi ja asetukset (sis. käyttäjänimen ja salasanan jos sellaisia kysytään) valmiina.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > matkapuhelinverkko.
  3. Napauta lisää yhteysosoite.
  4. Syötä tukiaseman nimi ja muut pyydetyt asetukset.
  5. Napauta tallentaaksesi.

Dataverkkovierailun käyttöönotto

Yhdistä matkapuhelinoperaattorisi kumppanin verkkoihin ja mene data-palveluihin, kun olet matkapuhelinoperaattorisi kattavuusalueen ulkopuolella.

Varoitus: Datapalvelujen käyttäminen verkkovierailun aikana tulee kalliiksi. Kysy matkapuhelinoperaattoriltasi dataverkkovierailun kuluista ennen kuin käytät dataverkkovierailua.
  1. Napauta alkuruudulta .
  2. Napauta Asetukset > matkapuhelinverkko.
  3. Napauta Datayhteyden verkkovierailuasetukset -laatikkoa ja napauta sitten Verkkovierailut sallittu.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-radar